Αρτοποιία

 

Μαγιά

  • Μαγιά Αρτοποιίας Mauri
  • Μαγιά Αρτοποιίας Fortepan
  • Μαγιά Ζαχαροπλαστικής Osmo
  • Μαγιά Ξηρή Fleischmann

Σουσάμι

  • Αποφλοιωμένο Σουσάμι Ινδίας
  • Αποφλοιωμένο Σουσάμι Μοζαμβίκης
  • Αποφλοιωμένο Σουσάμι Σουδάν

Μείγματα-Βελτιωτικά

  • Unipan Super (γενικής χρήσης, ειδικό για ψιλικό)
  • Unipan Frost (Κατάψυξης)
  • Χωριάτικο (κίτρινο)
  • Platin (γενικής χρήσης)




Προζύμια

  • Ενεργό προζύμι Due Ore
  • Υγρό Προζύμι Σίκαλης
  • Υγρό Προζύμι Κριθαριού

Σπόροι Διακόσμησης

  • Διάφορα Σπόρια (Ντεκόρ)
  • Ηλιόσπορος
  • Λιναρόσπορος
  • Νιφάδες Βρώμης
  • Καλαμπόκι (τρίμμα)
  • Κολοκυθόσπορος
  • Παπαρουνόσπορος
  • Σουσάμι μαύρο

Διάφορα είδη αρτοποιίας

  • Ελιά Καλαμών ροδέλα
  • Ελιά πράσινη ροδέλα
  • Σταφίδα μαύρη
  • Σταφίδα ξανθιά
  • Αλάτι
  • Ζάχαρη
  • Σταφιδίνη
  • Μέλι
  • Σιρόπι Μελιου
  • Ταχίνι
  • Άμυλο
  • Νισεστέ
  • Προπιονικό
  • Γάλα σκόνη




Έλαια

  • Ηλιέλαιο
  • Αντικολλητικό σπρέι λαδιού
  • Παραφινέλαιο
  • Φοινικέλαιο

Μπαχαρικά – Ξηροί Καρποί

  • Μαχλέπι
  • Κακουλέ
  • Κιτρινόριζα
  • Κανέλα
  • Σόδα
  • Γαρύφαλλο
  • Αμύγδαλο
  • Φιλέ αμύγδαλο
  • Φιλέ φυστίκι
  • Καρύδι
  • Cranberry
  • Μαστίχα Χίου

Μείγματα αρτοποιίας

  • Οκτάσπορο
  • Ciabatta
  • Χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη
  • Brioche
  • Μπεσαμέλ